måndag 8 september 2008

First of all I wanna thank the academy...

Fan, har haft ett samtal idag som är sluttampen på en historia som skulle vara rena guldstoffet i ett blogginlägg men jag kan inte använda det. Förbannade självcensur. Risken är för stor att den personen är en av de 28 individer som läser min blogg dagligen. 28 personer på en dag förresten?? Och jag som trodde att jag skrev för de stora massorna, inspirerade tankesmedjor till nya visioner, påverkade en hel generation. 28 personer är så lite att det rent utav skulle kunna ligga i felmarginalen och egentligen avrundas ner till noll. Nåväl. I brist på bra ämnen så lutar det till slut ändå åt att jag får skriva nåt om det som startade som en ämnesvals-sarkasm; Gruvtolvan. G12. Tänk om Gruvtolvan skulle stå som värd för årliga tv-sända firmafester för att hylla sina kollegor världen över? Ja, som Oscarsgalan eller Kristallen. Årets nykomling, Årets truckförare, Årets grus i maskineriet och självklart en In memoriam med ett svep över döda trotjänare från Malmberget via Tasjkent och Nordkorea till Alaskas koppargruvor. Och förstås det finaste priset av alla; Gyllene kanariefågeln - allt till stående ovationer från en tusenhövdad publik - skitiga i nyllet och med pannlamporna påslagna på hjälmen. Nä, det kanske inte skulle göra sig i tv...?

5 kommentarer:

Anonym sa...

jag läser din blogg, så noll kan det inte vara. sen läser Björn den också, så minst två läsare har du. Och vi finner den mycket underhållande.
Jenny

Mr Oakbitch sa...

Tack kära du.. Uppskattar det massor! Såg förresten att du addat Morgan La Fay på FB? Korsen i taken har stått som spön i backen (?)den här sommaren från din sida... :)

Anonym sa...

menmenmen... hallå... hur vet du att du har 28 läsare..? kan man kolla det på nåt enkelt sätt menar du..?

/Förvirrat skogsväsen

Mr Oakbitch sa...

Ja, jag har en sån funktion, nu när jag har reklamlänkar. Jag vet inte.. det kanske är intressant för dem att veta om reklamen gör nån nytta hos mig... :)

Anonym sa...

silly me.. det kunde ju jag också kolla... :-S