fredag 10 oktober 2008

Lång näsa

DI spådde redan för två veckor sen i en analys att de isländska storbankerna med 50-60% chans skulle falla inom en treårsperiod. Jag ignorerade det.. "vad fan vet Dramatiska institutet om det?"

Apropå Ace of base så står jag fast vid att AoB är Sveriges mest överskattade band genom tiderna (tätt följda av A-teens). Usel lättviktspop. Det är provocerande att den smörja kunnat sälja så bra och att Ulf Ekberg glassar runt i de fina salongerna, när hans bedrift känns ungefär som snäppet över vad en Big brother-vinnare åstadkommit. Mest fantastiskt var när han dök upp som "polare" och festguide till Axl Rose, senast denne var på besök. Ja, för de kan ju ha så mycket gemensamt..? Ska de snacka gamla redneck-minnen från tiden då Rose inte polerat bort sin sydstatsrasism och Ekberg som aktiv nynazist och medlem i bandet Commit suiside (japp, de stavades så). Kanske diskuterar de gemensamma musikaliska nämnare (Lucky love kontra Back off bitch) eller bara vilken seglarsko som gör sig bäst på Smögens hala klippor.

1 kommentar:

Anonym sa...

Uppsala läns landsting ignorerade också "Daily Ignorance" förutsägelser. När det väl begav sig hann de plocka ut en halv miljard.. den andra halvan låste banken inne. Blir väl ingen löneförhöjning värd namnet i år heller, tur att man är van -.-