söndag 12 oktober 2008

Kungsholmen

Fika på Kungsholmen idag. Världens mest ensamma ö. Visserligen var det en solig söndagseftermiddag och väldigt mycket folk ute på gatorna men OJ vad likriktat allt kändes! ALLA ser ju likadana ut. Vad hände med den mångkulturella storstaden, smältdegeln av stilar och influenser? Alla är thirty somethings, lite skönt nonchalant ironiska, alla killar har militärgröna halvlånga jackor med munkjacka under och alla kvinnor har rakt långt hår i hästsvans. Och alla är sådär upptagna hela tiden - klart som fan att de inte har tid att träffa nån partner då..? Är inte det en lite tröttsam inställning, att det skulle vara så himla fult att liksom inte ha någonting inplanerat en helg. Att tacka ja till att hitta på nåt, om nån skulle ringa för att hitta på nåt spontant, oooh, lite loser va? För det skulle ju tyda på att man inte har nåt liv, inga vänner, inte fullspäckat schema. Ensam är ok men inte självvalt och definitivt inte sysslolös.
Och Jenny Beltran ska jobba ännu hårdare på att hennes Tito ska få upprättelse. Att han är hovrätten fick sitt straff SKÄRPT från domen i tingrätten har ingen betydelse. Alla ljuger utom Tito. Det är blind kärlek det..
Slutligen vill jag bara säga att jordens absolut fulaste klädesplagg på kvinnor är hängselbyxor. Det funka om man är gravid... men annars?

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är ett fult plagg även om man är gravid. Möjligtvis att det är ett skönt plagg men snyggt? Nej.

Jag undvek hängselbyxor som gravid. Det passar bara på barn anser jag.