måndag 8 juni 2009

Rödgröna vindar och en deformerad hund

Gårdagens bästa citat var väl ändå Mona Sahlins, som efter att sossarna gått på +/-0, samtidigt som vänsterpartiet gick 7% bakåt har mage att ta åt sig äran genom att ljuga KG Bergström rakt upp i ansiktet och påstå att "det blåser rödgröna vindar!". Gröna vindar och ett rött baksug, snarare. Lika besvikna var moderaterna men dessa bör ju i en valanalys ana var roten till det onda sitter. Vem är den gemensamma nämnaren för moderaternas historiskt dåliga valresultat 2002 och EU-valet igår? Hm.. vem var det man glömde vädra ut, av de gamla gråmoderaterna? Den lilla skånska besserwissern med lika mycket charm och personlighet som min gamla fysiklärare i högstadiet. Man rensade ut alla ur det gamla bunkergänget utom EN - och honom gjorde man till ansiktet utåt för moderaterna i kampanjen.. herregud..

Dagens värsta är väl annars en granne som tagit sin renrasiga English sheepdog - dessa ska vara långhåriga och ha en manliknande päls som ett lejon runt om - och rakat av den absolut ALLT hår? Visst kan det vara varmt för en hund med så mycket päls på sommaren men nån liten respekt får man väl ändå ha för rasstandard - att inte göra en nakenhund av den?

2 kommentarer:

Cam/Virus sa...

PLUS att det finns flera skäl för en jycke med päls att just ha sin päls!

Mr Oakbitch sa...

Men just den sortens hund.. den har ju hela sin identitet i just det långa svallande håret..? Nu ser den ut som ett nyrakat får.. :)