torsdag 14 maj 2009

Eurovision 2009, andra semifinalen

.. och där kom de dansande björnarna också.. Det ÄR ju Tingeling? Och som nån vis bloggare summerade spektaklet i Moskva; med en sån gigantisk bugdet man plöjt ner i det här - hade man då inte råd med lite bättre programledare? En gapig patetisk pajas och utöver det; den ständiga tron att det räcker att släpa fram en fotomodell - så räcker det för att göra en bra programledare.

Showen då..? Väldigt många som försökte spela på sin sexighet - med dåligt resultat. En riktig pajas-semifinal med det ena udda numret efter det andra. Gräsligt spastiska Lettland, Don King-frillan i Serbien, superbögiga Ungern och de glittriga holländska gubbarna. Sämst var nog ändå Lettland, Kroatien och det platta bredbenta danska numret.

Bäst? Jag gillade verkligen Albaniens låt - även om jag inte förstod grejen med dvärgarna och killen i glittrig mosaikhuva för ansiktet. Men bidraget var kvällens bästa. Norges bidrag har också nåt, fast det kanske beror på att man hört den så många gånger redan. Grekland och Ukraina var också hyfsade. Snyggast; den svala estniskan.

Inga kommentarer: