måndag 24 november 2008

Vad hände med följdfrågorna???

Nu har jag läst tre korkade påstående i kvällstidningarna - på samma dag.

"Äldre män - javisst! Lisa 28, är inte ensam om att falla för en äldre partner." Att det förmodligen inte var hans ålder hon föll för utan hans BANKKONTO, talas det överhuvudtaget inte om. Varför blir aldrig unga tjejer förälskade och gifter sig med gamla luffare och fattiglappar? Hade Mick Jagger dejtat fotomodeller på löpande band om han jobbade som underbetald mekaniker utanför .. säg.. Reading?

"Fler gör som pappa Alban". Dr Alban fick för två veckor sen en dotter och det är en självklarhet för artisten att nu ta ut pappaledighet." Ja, vad skulle han annars göra? Han har ju ingen karriär att ombesörja längre, som skulle bli lidande av hans timeout..

"Så vill Josef Fritzl slippa straff! Nu berättar han för första gången om livet i den låsta källaren; de var alltid glada att se mig!" Jamen dåså. Att man är så inkörd i källarlivet att man inte vet nåt annat och bara är glad för lite omväxling i ett pappa Josef kommer ner och ger en mat dagligen, kan ju inte vara skälen? Stockholmssyndromet upphöjt i 2.

Inga kommentarer: