lördag 14 mars 2009

Mjusik, bears och Mickey Rourke

Ikväll är det dags.. Favoriterna är tydligen La voix eller Snälla, snälla.. Vinner nån av dem är vi, som vanligt, chanslösa ute i den stora finalen. Måns eller EMD vore det logiska valet, eftersom speciellt Danny är jättestor i öststaterna och där kan ge oss massor av gratispoäng. Eller så röstar vi fram Caroline af Ugglas och får pliktskyldiga poäng av Norge och Danmark, i bästa fall. Och som vanligt så blir det röstningsskandal då nån artists röster aldrig registrerades i växeln. Jag håller på Sarah Dawn Finer, hur som.

I övrigt har kära C nu skridit in och blivit en av de här "irriterad kvinna som skriver arga lappar". Till på kuppen, att hon klagat på grannarna som märg-borrat i väggar och golv, så insåg vi samtidigt att grannarna är två äldre herrar, två bears. Tankarna svindlade.. jojo, bögsex mellan två håriga stora karlar ovanför vårt huvud. Borrande på mer än ett sätt...

Såg The Wrestler på bio igår. Oväntat bra, oväntad Mickey Rourke, som var rent ut sagt strålande. Sean Penn måste ha presterat ett skådespeleri från en annan planet, för att ha snuvat hem Oscarn för bästa manliga huvudroll, framför Rourke. En stark fyra.

Inga kommentarer: