lördag 21 februari 2009

Melodifestivalen, del 3

Kvällens tredje deltävling i melodifestivalen kändes halvljummen och dessutom med märklig röstning. Ärligt.. Molly Sandén..? Jag betvivlar inte hennes talang men att man slängt jordens tråkigaste låt i knäet på henne och dessutom låter henne sjunga den ungefär som Birgit Nilsson.. det känns mer bara som en medial förhype som lurat tittarna att rösta på henne. Finns det verkligen så många lättlurade? Bäst ikväll..? EMD och Velvet - vilket får betraktas som en mindre skandal att hon inte gick vidare. The Queen har förmodligen störst chans att slå igenom som danshit, även om den har snarlika passager med en tidigare Velvet-hit; Take my body. Velvet hade utöver det också det snyggaste numret. EMD å sin sida.. ja.. rent utav en vinnare även i Globen?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Meh... intressant vad olika musiksmak vi har =) velvet var för mig totalt ointressant och showen ett fruktlöst försök att dölja att låten var urkass...

Däremot gillade jag den låten som kom totalsist i dagens deltävling, fast inte som melodifestivallåt förstås, utan som något i en pianobar. Grabbarna med det aslånga namnet förvånade mig positivt också.

Mr Oakbitch sa...

Men herregud.. grabbarna med det aslånga namnet.. DÄR om nåt kan vi snacka om några som med en snygg show försökte dölja en låt lika slentrianmässigt spännande som mellanmjölk. :) En ny genre betyder faktiskt inte att det är en bra låt.

Molly Sandens låt var riktigt usel.

Anonym sa...

*haha* som sagt... smaken är som baken...