måndag 2 februari 2009

Delawarian issues

Alltid trevligt med lite extrapengar.. Efter ett gäng klick på mina länkar på bloggen så dök det upp en check idag på 107 dollar och det är ju positivt. Det negativa är att checken enligt texten på den, endast kan lösas ut på Citibank i New Castle; Delaware. Schysst.

C fyller 33 år idag.. herregud så gammalt! Presenterna har uppskattats förutom en fin kökslampa, som helt enkelt inte går att nyttja. Lampan måste sitta direkt under ett uttag och våra uttag sitter snett ut på kanterna i köket. Antar att det skulle se väldigt konstigt ut om man placerade en kökslampa borta i ett hörn? Hur gör man? Nån som har nåt intelligent tips?

Idag kom äntligen A camps efterlängtade andra skiva, den svåra andra, med posten. Den känns ungefär lika sval som Nina Persson själv. Har under några dagar hållit en diskussion med en kompis om att Nina P inte ser helt frisk ut. Känns som att hon gått från äppelkäck småländsk blondin med runda kinder till blekglåmig heroin chic.. med ätstörningar. Tycker hon ser anemisk ut, genomskinlig, undernärd, som att hon inte mår bra. Min vän hävdar att Nina alltid sett ut såhär..? Har hon? Men skivan är helt ok. Det brukar det mesta Niclas Frisk rör vid, bli.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad sägs om att köpa en längre sladd och byta ut den...? (men vad vet jag...) /hobbyelektrikern