torsdag 29 december 2011

Årets bästa skivor, plats 6 till 4


6. Veronica Maggio - Satan i gatan. Något uttjatad vid det här laget, efter att ha blivit sönderspelad sen i våras. Men samtidigt kan ju inte årets bästa skivor bara handla om dem som strategiskt släpps på hösten, kring oktober och som fortfarande känns någorlunda fräscha. Årets svenska platta och fullpackad av hits och trallvänliga melodier. Intressant med skivan är väl också att lika bra som Maggio är på skiva - lika dålig är  hon live.

5.  Eisley - The valley. Indiens och powerpopens svar på Hanson. Hela bandet består av Texas-familjen DuPree (tre systrar, en bror och en kusin) och det brukar ju vara nåt speciellt med band som är extra samspelta sen barnsben. Värda så mycket mer uppmärksamhet.

4.  Justice - Audio, video, disco. De franska house- electrogudarna som äääntligen med en ny efterlängtad platta. De är fortfarande kungar inom sin genre, beatsen och melodierna finns fortfarande där... även om man kanske kanske ändå förväntat sig lite mer. Den här riktigt superhiten saknas, även om jämnheten består.

Inga kommentarer: