tisdag 6 september 2011

Happy soup

Vecka innehållandes föreläsningar och pluggande. Frescati. Det känns så.. 90-tal på nåt sätt. Fast det känns bättre nu än då. "På den tiden var man ju lågbegåvad", som syster A skulle säga. Tre föreläsningar in och än har man inte knutit en enda kontakt, bytt några få ord med en handfull av de ca 70 klasskamraterna man har. Och då pratar man förstås om litteraturen och den där MEGA-boken på 10 kilo. Insåg också först nu, efter att ha kalibrerat synen och kollat igenom namnlistorna: japp, vi har en kändis i klassen. Men det är ingen cool kändis, ingen man blir star struck över. Eller kändis och kändis.. det är en person som synts i offentliga sammanhang. Är annars nästan övertygad om att vi skulle kunna ha en halvkändis till i klassen. En kvinna som låter precis som nån på Dagens eko. Nåväl, nu är all studentlitteratur inköpt (även den gigantiska 1000-kronors/10 kilosboken) - nu har jag inget att skylla på.

Annars hoppas vi på en riktigt kul helg då kära kompisen J gifter sig med sin B. Ska bli oerhört roligt och det verkar som att uppslutningen blir 100%-ig. Nu ska bara en finskjorta och slips inhandlas. Party....

Musikaliskt är det lugnt just nu. Men Justice nya singel Audio, video, disco lovar mycket gott. Trots att den är så repetativ. Lyssnar mycket på Baxter Dury och har fått en ny favorit i multiintrumentalisten Pete Davis. Amerikansk indiekille med franska influenser. Slutligen lite humor.. jag kanske är sen med den här underbara videon men det visar ju på att den gamla pudelhockeyfrillan har lite humor!

2 kommentarer:

hanni P sa...

Har man sagt A får man säga B! Och dessutom får du ju fler träffar på din blogg om du taggar kändisnamn ;-)

Mr Oakbitch sa...

Jag tror inte att den här kändisen renderar fler träffar. Det är verkligen inte den sortens känd person med stor wow-faktor :) Kan sträcka mig så långt som att säga att det är en fd politiker och statsråd, way back.