torsdag 24 december 2009

God jul och en dålig Mann

Då var man 37 och ytterligare ett steg närmare graven. Man inser också att det är nya tider och att ingen längre ringer för att gratta en på födelsedagen. Nu är det Facebook som gäller. Och mail. Några enstaka sms. Fyller man år dagen före julafton så har man också lärt sig att det är dödfött att ens försöka styra upp nåt födelsedagsparty - eftersom alla ändå är fullt upptagna med det sista intensiva julklappshandlandet på all sin fritid. Annars har det varit en stillsam och trevlig dag med nostalgiska presenter (fantastiska Comic strip-boxen) bla. Serien som tyckts ha gått de flesta obemärkt förbi, nån gång tidigt 90-tal.

Hann under natten se Michael Manns Public enemies och förutom att den kändes helt anemisk och befriad på karaktärer av kött och blod så var det en av fåtalet filmer där man har mer sympati för skurken än för polisen. Men överhuvudtaget är det ingen skådisfilm.. varför ens plocka in stjärnor som Johnny Depp, Christan Bale och Marion Cottilard, om man ändå inte tycker att agerandet är speciellt viktigt.

Nu blir det julfirande på Östermalm och efter det återkommer jag med Årets bästa filmer. God jul på er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen! Hoppas att du fick en tårta designat just för den speciella dagen.
För övrigt önskar jag god fortsättning på julen samt passar på och önskar ett Gott Nytt År!

Mr Oakbitch sa...

Detsamma till dig och en riktigt god fortsättning. Däremot fick jag ingen tårta. Eller borde jag ha designat en själv? :)