onsdag 23 september 2009

Hallucinatorisk kärlek

Det är en söt liten historia. På avdelningen har en liten dam legat, på ena sänghalvan av sin säng. På andra sidan av sängen ligger hennes man. Nu har visserligen mannen varit död i flera års tid men i hennes värld finns han kvar, alltid vid hennes sida. Med egen sängplats och egen kudde. Det är kärlek det.

Spackelhelvetet hemma består, liksom frågetecknen kring val av väggfärg. Ska därför bli ytterst spännande att i helgen få lite professionell hjälp med färgkoordination och tips från en riktig inredare. Vad gör vi åt våra grisskära väggar? Funkar mitt "Wiener-kafé"-koncept, vilken färg konstrasterar med guld? Och hur får vi plats med den mekaniska tjuren, bredvid biljardbordet och Steinway-flygeln?

Nattens musikaliska tips: solodebuten från The Strokes tvålfagre sångare Julian Casablancas har varit hett efterlängtad men nu har vi äntligen fått ett första smakprov och åtminstone jag gillar det skarpt. Synthslingorna är väldigt 80-talskitchiga och skulle lika gärna vara tagna från en gammal Pernilla Wahlgren-dänga - men det funkar. Än finns ingen video till 11th dimension men låten finns HÄR.

Inga kommentarer: