lördag 17 augusti 2013

Hålet och den gubbiga frilistan

Oh my... Här går skvallret i trappuppgången som frenetiska pingpongbollar. Det tog bara fem år att få klarhet men nu visar det sig att "bögarna ovanför", dvs våra grannar på övervåningen - inte alls är bögar. Den ene är inneboende och den andre, han bor på annat håll. Vilken chock! Alla dessa Prideparader man stått och specialstuderat SLM och Scandinavian Bears lastbilsflak, i hopp om att få se dem ihop - och så är de inte ens björnar. De är bara två straighta skäggiga män.

Apropå män som gillar män så är annars kära C helt uppslukad av toppmäklaren Fredrik Eklund i Million dollar listing New York, både av programmet och nu också Fredriks självbiografi "Bananflugornas herre" om hans karriär som bögporrstjärna. Nu börjar man ju fundera på om nästa steg är hon ska se igenom hans filmer också, att vi lagom till fredagsmyset går igenom rullar som Guilty pleasures, American porn star och den oförglömliga The Hole från 2003.

Äntligen är också Project runway tillbaka, när vi ändå är inne på ämnet homosexuella män. Säsong 11 bjuder på ett intressant spektra av karaktärer i vanlig ordning och favoriter börjar genast utkristalliseras. Tyvärr minns jag inte namnet på deltagarna än och vis av erfarenhet slår jag inte upp det på Google, eftersom det alltid slutar med spoilers och att man i förväg får veta vem som vann. Men jag gillar han med mustascherna (i mitten på övre raden) och hon den snygga (nr tre från vänster på övre raden).
Slutligen var vi på en liten middag igår med folk jag inte träffat på väldigt länge. Det var trevligt men vi är inga omogna barnrumpor längre. Kan inte förstå att studietiden i Karlstad ligger rätt lång bort i tiden nu. Typ 17 år bort. Helt galet! Med åldern har också C börjat fundera över sin frilista igen. Hon har helt plötsligt insett att hennes friligg börjar blir väldigt gamla. Colin Firth känns rätt långt ifrån Mr Darcy numer och Ralph Fiennes ser ut som en tråkig och tunnhårig velourfarbror i Skyfall. Betyder det att Justin Bieber är på väg in på listan nu?

Inga kommentarer: