söndag 26 februari 2012

Tjena kexet, sitter du här och smular?


Oscarsgala inatt och egentligen har jag inte så mycket att säga om det. Sitter inte inne på nån expertis, eftersom jag inte sett så många av de nominerade filmerna. Tycket däremot att det är så trist att ingen annan svensk kanal velat konkurrera med kanal 9 om sändningarna - vilket gör att man återigen är tagen som gisslan av Filip & Fredrik. Vill man se galan är man tvungen att stå ut med dem.

Bra dag idag. Långpromenad runt halva Söder, hundarna skötte sig exemplariskt och när vi kom hem så bokade vi äntligen årets vårresa. Nedräkningen till april kan börja. Vart vi ska? På 10 poäng, vart är vi på väg? Vi lämnar korsning mellan två tamfåglar och reser mot skakig stad som haft flera namn. Staden är alltid kall även om vi färdas på sydliga breddgrader.

Sett två avsnitt av Kontoret nu och inte var det väl så hemskt? Henrik Dorsin är bra, även om en del utsvävningar hade kunnat strykas. Björn Gustavsson är kanske det stora problemet, eftersom han inte känns trovärdig som tönt, likt Gareth med ollonfrisyren, i originalet. Det är inte jättebra men det är inte jättedåligt heller.

3 kommentarer:

J. Wada sa...

Istanbul?

Audrey Fenn sa...

Det är min gissning också!

Mr Oakbitch sa...

Äh, vad ni var tråkiga då... :) Dessutom visste väl redan fru Wada, såsom jag tjatat.