torsdag 25 augusti 2011

Danny G & Paddy L

Tre avsnitt in i True talent och man är redan uttråkad. Jag fattar inte ens poängen med tävlingen, eftersom i slutändan så kommer det ju ändå handla om utseende. Det lilla överraskningsmomentet är borta efter första röstningen, då juryn så fort den röstat får se vem som sjunger.


Apropå True talent och ethnic hipp.. Jag förstår ju själv grejen och att ett dubbelnamn är bökigt men visst är det lite samma etniska rätt/fel-tänk bakom Danny Saucedo. På nåt sätt är det ändå lite sexigare att ta sin mammas bolivianska efternamn än sin pappas polska: Grzechowski. Danny Grzechowski, som ingen annan än öststatsmänniskor kan uttala rätt.


Annars är favoritprogrammet Top chef tillbaka - nu bättre än någonsin. Padma är gravidmullig fortfarande och snyggare än någonsin. Men även utan det sexistiska argumentet så är Top chef fortfarande bra. Däremot verkar mina Top chef-skämt mot kära C inte vara lika uppskattade. Kan vi inte bara äta nåt enkelt ikväll? Jamen, en pancettasallad med lite fänkålscevice och tonfiskreduction. En soppa på harissa och ras al-hanouf vore också gott, kan du fixa det? Snälla? Nähä..?

Inga kommentarer: