söndag 8 december 2013

Konvalecens, Agnes och 52 verk

Så är tyvärr en väldigt stark säsong av Så mycket bättre över. Agnes och Ebbot var de stora stjärnorna, även om även Ken, Titiyo, Bo Sundström och Lill Lindfors (vilken rökare hon stod för på Ebbots dag!) glänste till några gånger. Den enda som inte glänste var väl den ständigt ordvitsande och musikaliskt begränsade Ulf Dageby.

Lugn helg annars. Besök på stammisfiket där hundar är välkomna. Lite kul att stöta på en ilsken 16 år gammal liten hund som inte har en enda tand kvar i munnen. Hur den ändå ville göra små utfall mot folks ben och "hugga" likt en sugfisk. Vår egen konvalecenthund, med flytring (istället för tratt) runt halsen mår allt bättre, efter några jobbiga dagar. Känns som att man tagit en tidig julsemester, trots att skolan inte är slut. Min fröken är ovanligt engagerad i att alla ska skicka in grejer i tid med ständiga "hur går det?"-mail. Det blir också en lustig situation när klassen, förutom mig består av en samling oerhört välutbildade människor på höga samhällspositioner, med en medelålder på kanske 60 år - som alla underkastar sig en lärare som är under 30.

För eventuella läsare kan jag också berätta att det lutar åt att bli ett fotoprojekt 2014 också. Det tenderar ju att bli det varannat år. 2014 satsar vi på 52 teman, ett för varje vecka. Önskemål har också kommit på att inte bara begränsa sig fotografering, utan även andra kreativa former. Mer info följer!

Inga kommentarer: