onsdag 12 oktober 2011

Natträvar

Vi har en manlig skötare på jobbet som är rätt skön, det går inte att komma ifrån. En bit över 70 men han håller sig i form med motion och rörelse och han vill fortfarande hoppa in och jobba så ofta han kan. Väldigt fascinerande att se människor i den åldern fortfarande vara så passionerade för vad livet har att erbjuda. Det här är en man som förmodligen i unga år varit en riktig Casanova och jag kan bara ana hur många affärer (och en rad äktenskap), krossade hjärtan och ofrivilliga graviditeter den mannen har på sitt samvete när han skridit fram i folkparkerna och danställena i stan, som en haj genom att fiskstim. Nu är han över 70 men takterna sitter fortfarande i. Hans ögon lyser upp som ett barns på julafton, när de kommer in kvinnfolk på avdelningen och de beprövade förförarmanéren har inte gått ur den gamla räven med åren. Subtila små flirtar, blinkningar, komplimanger och ibland rättframma frågor om att ta en drink efter jobbet, det är fascinerande att se en mästare i action.


Justice nya platta är på g och det sipprar ut nya fantastiska smakprov lite titt som tätt. De elektroniska kungarnas nya inspiration är trots allt lite intressant och oväntad. Jag hör gamla AC/DC lite varstans, tillsammans med riff som påminner om tidiga Black sabbath. Det kanske är den sista pusselbiten för att erövra världen. Vill minnas att Prodigy gjorde exakt samma sak, när man gick från lovande techno i början av karriären till att utvecklas, plocka fram de tuffa rockriffen och på det bli störst i sin genre.


Så är också älskade knäppgökarna Foxy shazam tillbaka med ny singel. Tycker bara refräng-strofen säger allt: "that's the biggest black ass I've ever seen - and I like it, I like it!

Inga kommentarer: